DE KINDERKEI

De Kinderkei

De Kinderkei verzorgt voor de St. Franciscusschool de buitenschoolse opvang. We beschikken daar over een eigen gezellige ruimte in onze blokhut op het schoolplein en wij maken daarnaast gebruik van de ruimte in school. Wij werken met vaste leid(st)ers. Er zijn volop spelletjes, speelgoed en knutselmaterialen en we kunnen dansen en bewegen in onze eigen grote speelruimte. Ook hebben we een prachtige buitenruimte, die uitdagend is ingericht: we maken gebruik van het schoolplein en de sportvelden.
Als Jenaplanschool stelt de St. Franciscusschool het kind centraal. Die filosofie sluit naadloos aan op die van de Kinderkei. Dat geldt ook voor de grote aandacht voor de natuur en dieren. Net als de school besteedt de Kinderkei veel aandacht aan buiten zijn, bezig zijn met de natuur (bijvoorbeeld in de  moestuin en in de vorm van het zorgen voor huisdieren) en het gebruik van natuurlijke materialen.

Heeft u vragen of interesse in buitenschoolse opvang op de locatie St. Franciscusschool, dan bent u altijd welkom om een vrijblijvende rondleiding aan te vragen.
U kunt hiervoor contact opnemen met: 0561-851066 of via de website.

Vriendelijke groeten van Leonie Marco, Marloes en Ymkje
Pedagogisch Medewerkers van de Pinguïns en de Zebra's

St. Franciscusschool     Lycklamaweg 14, 8471JX Wolvega     t 0561-614022     info@stfranciscusschool-wolvega.nl